Индустриски дизајн

Дизајнерски столчиња тапацирани со стари банкноти

Дизајнерски столчиња тапацирани со стари банкноти

Индустриски дизајн

Ентериер

Спа-центар со безвременски ентериер отворен кон природата

9

Спа-центар со безвременски ентериер отворен кон природата

Ентериер

Кафуле

Спој на индустриски стил со винтиџ елементи и апциклиран мебел во „Barrique 91“ во Велес

SAMSUNG CSC

Спој на индустриски стил со винтиџ елементи и апциклиран мебел во „Barrique 91“ во Велес

Кафуле

Најпосетувани

Настани

Прегледај ги сите настани

Проекти

Прегледај ги сите проекти

Хаштаг

Ентериер Италија Скопје апартман архитектура декор дизајн дом дрво индустриски дизајн индустриски стил инсталација канцеларии кафуле комерцијален ентериер кујна куќа ламби мебел моден дизајн направи сам обнова осветлување приватна куќа реновирање ресторан урбана инсталација уредување фасада хотел